The BIM Engineers

Leading in the world of BIM

The BIM Engineers is een multinationale, multidisciplinaire en fullservice BIM-dienstverlener. Wij zijn actief in het revolutionair veranderende werkveld van ontwerp, engineering, bouw, installatie en infra. Wij voegen wereldwijd waarde toe door onze excellente BIM-kennis, -capaciteit en -innovatie.

Heeft u behoefte aan kwalitatief goede BIM-modellen? Of wilt u uw BIM-project laten coördineren? The BIM Engineers biedt de oplossing. Ons team heeft jarenlange ervaring in the world of BIM en bestaat uit zeer ervaren projectcoördinatoren en BIM-modelleurs.

Neem contact op om uw project uit te besteden.


Bekijk onze video

Significante kostenreductie en intelligentie en efficiëntie in bouwmanagement

BIM staat voor Bouwwerk Informatie Modellering. BIM gaat verder waar 3D ophoudt. Deze manier van werken wordt gebruikt in het ontwerpen en engineeren van bouwprojecten. BIM integreert alle informatie die nodig is voor het realiseren van een gebouw. Of het nou een vliegveld, hotel of een woonhuis is. BIM wordt niet alleen gebruikt bij het ontwerp- en realisatieproces, maar ook na oplevering, tijdens exploitatie en beheer & onderhoud. Voor solide validatie en verificatie, voor efficiënte realisatie en door intelligentie voor de beheer- en onderhoudsfase kan BIM echte waarde toevoegen: significante kostenreductie in gebouwmanagement na de oplevering.

Het bouwwerkmodel heeft koppelingen naar alle relevante informatie. Zoals handleidingen voor technische installaties, garantiebepalingen, ontwerpspecificaties en foto's. Omdat alle informatie volledig geïntegreerd is, ziet een gebouweigenaar werkelijk alles wat hij nodig heeft.

Naast het modelleren en coördineren, kunt u onze BIM specialisten o.a. inschakelen voor BIM-management, -consultancy en -advies.

"BIM is the way forward, the way to build and manage the future. In building design. In building construction. In building management."

BIM-modelleren

BIM-modelleren

Wij modelleren uw gebouw, uw oplossingen en installaties en uw producten. Van een “eenvoudig” stand alone 3d-model tot een geïntegreerd BIM-dossier of Digital Twin.

Lees verder
BIM-engineering

BIM-engineering

Wij ondersteunen uw engineering activiteiten met behulp van 3d-modellen. Onze BIM-professionals hebben zowel kennis van de techniek, de processen als van BIM.

Lees verder
BIM-Coördinatie

BIM-Coördinatie

Wij coördineren en regisseren alle BIM-activiteiten binnen uw project en zorgen voor de nodige aansluiting en clashdetectie.

Lees verder
BIM-management

BIM-management

Wij managen uw complete BIM-project van het maken van BIM-protocollen en opstellen van leveringsspecificaties tot aan het aansturen van het projectteam tot aan oplevering van het gebouwdossier.

Lees verder
BIM-projecten

BIM-projecten

Wij voeren onder uw leiding een compleet project uit in BIM en leveren indien gewenst dagelijks aan u op.

Lees verder
BIM-innovatie

BIM-innovatie

Wij bedenken voortdurend nieuwe toepassingen met BIM en creëren hiermee voor u kansen.

Lees verder
BIM-consultancy

BIM-consultancy

BIM-consultancy door het hele BIM-proces heen

Lees verder
BIM-advies

BIM-advies

Als BIM-adviseur kunnen wij u onafhankelijk advies geven

Lees verder
Expert Delivery Centre

Expert Delivery Centre

The BIM Engineers Expert Delivery Center EDC voor producenten in de bouw: word wendbaar om te innoveren!

Lees verder
Quote

“New technology is not good or evil in and of itself. It's all about how people choose to use it.”