Wij zijn

BIM-specialisten

The BIM Engineers is de specialist die u nodig heeft op het gebied van BIM!

U wilt graag BIM tekenen overlaten door een specialist. Een BIM-tekenaar die u economische besparingen kan bieden door een resultaatgerichte aanpak, hoogwaardige kwaliteit en onovertroffen service. Wij bij The BIM Engineers maken graag kennis met u.

De voordelen van BIM tekenen door een BIM-specialist

Er zijn vele redenen waarom u BIM tekenen beter aan een tekenaar kan overlaten die specialist is op dit gebied. Wij leveren een hoogwaardig 3D-model; waarin u alle informatie van de installateur, constructeur, aannemer en architect terug kunt zien. De voordelen van dit model zijn:

  • In alle fasen van het project een betere communicatie;
  • Tijd- en kwaliteitswinst;
  • Regelmatige clash-detectie, waardoor faalkosten in de uitvoering voorkomen worden;
  • Meer ruimtelijk inzicht in het ontwerp.

BIM-specialist

Betrouwbare en veelzijdigde BIM-specialisten

Naast BIM tekenen hebben wij diverse andere specialisaties die wellicht ook interessant zijn voor u. Zoekt u nog een betrouwbare partner voor het vervullen van alle rollen van uw BIM-project? Van modelleurs tot coördinatoren, regisseurs en projectmanager, wij verzorgen het. The BIM Engineers is het bedrijf voor u.

Onze BIM-specialisten ondersteunen bouwpartners bij het optimaal implementeren van het BIM-concept. Zo bieden wij niet alleen direct inzetbare oplossingen, zoals Revit en TheModus, maar ook BIM-trainingen en begeleiding tijdens BIM-projecten.

Neem contact met onze BIM-specialisten op voor de nodige informatie

Graag ondersteunen wij u gedurende uw bouwproject middels het BIM tekenen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of contact met ons opnemen via +31 88 730 49 90. The BIM Engineers levert specialistisch werk, van topkwaliteit. Wilt u graag weten wat voor projecten wij hebben opgeleverd? Neem dan gerust een kijkje in ons online portfolio.