Over ons

Waarom heeft U ons nodig?

Onze BIM modellen, het draait om U

U bent net begonnen met BIM’men en heeft nog onvoldoende kennis, ervaring en/of capaciteit. Onze BIM-specialisten hebben deze wel doordat wij van BIM’men ons dagelijkse werk hebben gemaakt en van elk project leren en onze ervaringen weer gebruiken bij nieuwe projecten. Wij hebben dus een grote voorsprong op kennis en ervaring en kunnen u hierover deskundig BIM-advies geven. Ook hebben wij onbeperkte capaciteit doordat wij een afdeling goed opgeleide modelleurs in India hebben, die vrijwel onbeperkt opschaalbaar is. In combinatie met onze voortdurende drive om te blijven innoveren maakt dit ons van toegevoegde waarde voor elk BIM-vraagstuk.

U bent nog niet begonnen met BIM’men en heeft eigenlijk ook geen idee waar te beginnen. Onze BIM-projectmanagers, –coördinatoren en -regisseurs kunnen voor u een project in BIM opzetten en de hele uitvoering ervan begeleiden of zelf uitvoeren.

U bent al even aan het BIM’men, maar veel gaat fout en u zoekt iemand die het van u kan overnemen om het project te redden. Of er komt plotseling veel meer werk op uw organisatie af dan u had ingeschat en u heeft de capaciteit niet. The BIM Engineers heeft die capaciteit wel en schaalt graag voor u op, zodat u met de benodigde snelheid en kwaliteit door kunt met het project.

U bent ver op het gebied van BIM en innoveert in hoog tempo. Dit blijft u ook doen, maar het modelleren an sich is niet uw corebusiness. U zoekt een partner waar u op kunt bouwen en waarmee u kunt lezen en schrijven. The BIM Engineers wil graag die partner zijn, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness en het innoveren daarvan.

Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden

Neem gerust vrijblijvend contact met de specialist op voor meer informatie over BIM en al onze mogelijkheden.

Contact