Over ons

Waarom kiest U voor ons

Wat onderscheidt ons en hoe werken wij?

Ons onderscheidend vermogen is dat BIM’men onze dagelijkse business is, onze way of life. Onze mensen zijn ervaren en ambitieuze BIM-managers en BIM-coördinatoren die de mores hebben geleerd bij installatiebedrijven, bouwbedrijven en adviesbureaus. Ze kennen de business, zij weten wat er speelt bij een bouwproject en ze zijn volledig gespecialiseerd in BIM.
Wij durven met trots te zeggen dat wij een aantal van de beste BIM’mers van Nederland aan ons hebben weten te binden.

Daarnaast beschikken wij over een vrijwel onuitputtelijke bron van ambitieuze, goed opgeleide modelleurs waardoor wij snel kunnen opschalen wanneer dat nodig is. Daardoor kunnen wij doorlooptijd beperken, maar kunnen wij ook ad hoc inspringen bij projecten die niet lekker lopen of waar een plotseling tekort ontstaat.

Omdat wij voor vele klanten in Nederland en daarbuiten werken zijn wij bekend met vrijwel alle softwarepakketten (zoals Revit) en standaards. Wij kunnen dus werken zoals u dat wenst. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de optimale aanpak en tools.
Samen met onze voortdurende drive om te blijven innoveren maakt dit ons een onderscheidende partner die waarde kan toevoegen aan elke BIM-vraagstuk.

Wij werken bij voorkeur kort-cyclisch, vergelijkbaar met de “Agile methode”. Dat wil zeggen dat wij u wekelijks resultaten opleveren, waardoor u kort op het werk zit. U wordt dus niet onaangenaam verrast wanneer het model volledig gereed is, maar samen hebben we tijd om bij te sturen indien nodig.

Wekelijks sturen wij u, op basis van uw beoordeling en schriftelijke goedkeuring vooraf, een factuur voor het geleverde werk, waardoor u uw kosten beheersbaar houdt en wij een financieel gezonde, dus stabiele partner zijn en blijven.

Wat is onze toegevoegde waarde?

Wij nemen u werk en zorgen uit handen. Wij doen wat u uw opdrachtgever of bouwpartners belooft. U kunt zich daarvoor focussen op datgene waar u goed in bent: bouwen, installeren of een gebouw exploiteren, beheren en onderhouden. Tevens kunnen wij uw “Digital Twin” jarenlang voor u blijven beheren en aanpassen wanneer er iets verandert. Heeft u plotseling een andere informatiebehoefte dan passen wij uw gebouwdossier daarop aan. Bij onze consultants bent u in goede handen.