Wij doen

BIM-Coördinatie

Wij coördineren en regisseren alle BIM-activiteiten binnen uw project en zorgen voor de nodige aansluiting en clashdetectie.

BIM-coördinatie, communicatie en transparantie zijn de sleutels tot succes van een bouwproject

BIM gaat in essentie over een collectieve benadering van het bouwproject in plaats van een individuele. BIM creëert een gecontroleerd, transparant en centraal platform dat toelaat om beter samen te werken. Zo bouw je duurzame relaties en investeer je in je eigen toekomst. BIM is duurzaam. BIM is winst.

The BIM Engineers helpt bij een perfecte coördinatie van uw project.

BIM bestaat voor 80% uit communicatie en voor 20% uit techniek. Goede BIM-Coördinatie speelt dan ook een belangrijke rol binnen elk BIM-project. Een BIM-Coördinator is verantwoordelijk voor het coördineren van het BIM-project, het opstellen van het BIM-protocol, het toetsen van de verschillende aspectmodellen en de communicatie hiervan tijdens bijvoorbeeld een BIM-sessie.

BIM-coördinatie

BIM coördinator met de juiste tools

Met coördinatie-software worden modellen van verschillende disciplines in elkaar gevoegd en gecontroleerd op clashes. Daar waar verschillende onderdelen van modellen met elkaar interfereren wordt een conflict gesignaleerd.

Deze conflicten worden vervolgens gerapporteerd en opgevolgd tijdens BIM-coördinatie vergaderingen.

The BIM Engineers inschakelen?

The BIM Engineers inschakelen voor een perfecte BIM-coördinatie van uw project? Neem dan hier met ons contact op.