Wij doen

BIM-modelleren

Wij modelleren uw gebouw, uw oplossingen en installaties en uw producten. Van een “eenvoudig” stand alone 3d-model tot een geïntegreerd BIM-dossier of Digital Twin.

Specialist in BIM-modelleren

Wij kunnen (delen) van uw bouwproject of product modelleren. Dit doen wij in Revit, maar desgewenst ook in andere (Open BIM) softwarepakketten. Onze BIM-modelleurs zorgen ervoor dat de modellen altijd uitgewisseld kunnen worden (middels) bijvoorbeeld IFC.

Wij modelleren in het Level of Detail dat u wenst of adviseren u welk LOD het beste past bij de toepassing waar het model voor bedoeld is. Bijkomend voordeel is dat wij voldoende capaciteit hebben om de opdracht uit te voeren.

Sneller, slimmer en beter modelleren

Uw bouwwerken kunnen sneller, slimmer en beter gemodelleerd, gerealiseerd en beheerd worden. Daar helpen wij u graag bij. Door integrale 3D BIM-modellente modelleren voor onder andere de woningbouw, utiliteitsbouw en infrasector. Vanaf voorlopig ontwerp tot en met beheer en onderhoud staan we voor u klaar. Zo ontzorgen we u totaal, terwijl we ondertussen het proces optimaliseren, faalkosten reduceren en de kwaliteit verbeteren.

BIM-modelleurs

BIM-modelleurs met capaciteit

Het omzetten van het ontwerp van de architect naar een 3D Bouwkundig Informatie Model (BIM) daar zijn onze BIM-modelleurs expert in. Alle technische, fysieke en functionele informatie van een gebouw worden in dit bouwmodel verwerkt, die nodig is om het bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uiteraard dragen wij zorg voor een optimale (digitale) samenwerking met alle betrokken partijen, zodat de kans op bouwfouten tot minimum beperkt kan worden en een aanzienlijke kostenbesparing van toepassing kan zijn.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.